.

.

Tore ja edukas päev Mähe kohvikutepäeval jälle seljataga!

19.08.2019

Laupäeval toimus teist korda Mähe kohvikutepäev, kust võttis osa ka Heategevusfond Naeratuse Eest Sihtasutus oma heategevusliku kohvikuga. 
Aitäh kõikidele, kes aitasid kaasa heategevusliku Naeratuse Eest kodukohviku toimimisse! Nii tore, et teid on nii palju!
Ja suur aitäh teile kõigile, kes külastasid meie kohvikut!
Sigimist, sagimist, laste kilkeid, naeru, nalja, lõbusaid jutte oli aed täis! Meie tänulikkust on raske väljendada, kuna piisavalt ilusaid sõnu selleks ei ole.

Ka sel aastal pakuti meie kohvikus palju maitsvat sööki ja jooki. Lastele oli püsti pandud telk, kus sai mugavalt kott-toolis teistega lobiseda, mängida või ristsõnu lahendada. Jagasime kõikidele soovijatele Eesti Haigekassast saadud tasuta hambaharju, popsikuid, helkureid ja pliiatseid.

Kodukohviku külastajatel oli võimalus osta “Iga-loos-võidab” loteriid. Loterii meenete eest täname kõiki sõpru, kes meened meile kinkisid.

Hinnanguliselt käis meie heategevuslikust kohvikust läbi taaskord ligi mitusada inimest. Suur tänu kõikidele külastajatele.

 

 

 

Kohviku ja loterii müügitulu ning annetuspakku poetatust, saime raha kokku lugedes summaks 963,75 eurot, lisandus veel 110 eurot, mis tehti ülekandega pangakontole.

 

 

Selline suur summa sai kokku tänu sellele, et head inimesed annetasid kohvikusse enda valmistatud maitsvad road ja joogid, laenasid kohvikutepävaks telgid ja muud vajalikud tarvikud.
Südamlik tänu kõikidele väikestele ja suurtele vabatahtlikele heategijatele, kes te meid aitasite! Te olite väga tegusad ja toredad. Kõik sujus suurepäraselt.
(Maria, Meelika, Evelyn, Tarmo, Marge, Heili, Tatjana, Kaie, Kristina, Margit, Külli, Tiia, Gerli, Rasmus, Mari-Ly, Tiiu, Siiri, Eerika, Külli, Kai, Helin, Kirke, Maida, Betoon Tuli, Eesti Gaidide Liit)

Rõõmuga saame öelda, et kogu selle raha eest saame toetada vähekindlustatud inimeste hambaravi.