.

.

Nüüd on võimalus toetada lähisuhtevägivalla all kannatanud naiste hammaste ravi mugavalt ja lihtsalt annetuskeskkonna MA ARMASTAN AIDATA kaudu!

11.06.2019

Kahjuks ei ole ka meile lähisuhtevägivalla teema võõras ja me ei saa oma valdkonnas sellest mööda vaadata ega sellest rääkimata jätta. Mitmete meie poole pöördunud naiste taotlustest on selgunud, et nad on olnud lähisuhtevägivalla ohvrid.

Lisaks enesehinnangu vähenemisele, alandustele ja füüsilistele kannatustele on olnud ka olukordi kus naistel ei ole lubatud arsti juurde minna (sealhulgas hambaarsti juurde). Vägivallatseja on arvanud, et terveid hambaid on naisel vaja ainult selleks, et teiste inimestega flirtida või et terve naeratus annab petmiseks paremad võimalused. Samuti ei ole naised julgenud arsti juurde minna, sest arst näeb, et naise kallal on vägivallatsetud.
On naisi, kellel on minevikus ära võetud võimalus töötada ja oma raha teenida, et hambaarsti juurde minna.

Õnneks on enamus meie poole pöördunutest oma raskest ja kannatusterohkest olukorrast välja saanud, kuid lisaks teistele lahendamist vajavatele probleemidele on nende hammaste olukord väga halb ja seetõttu püüame koos heade annetajate abiga neid naisi toetada.

Loe lähemalt siit ->