Rõõmuküllane ja edukas kohvikutepäev Mähel

16.08.2018

Laupäeval 11.augustil toimus esmakordselt Mähe kohvikutepäev Tallinnas, millel osales ka Heategevusfond Naeratuse Eest Sihtasutus oma heategevusliku kohvikuga.

Pakuti sööki ja jooki. Lastele oli püsti pandud telk, kus erinevas vanuses lapsed said mugavalt kotttoolis teistega lobiseda, mängida või ristsõnu lahendada.

 
Mähe kohvikutepäev. Lastetelgi ees ja sees

 

Kodukohviku külastajatel oli võimalus osta iga-loos-võidab loteriid. Loterii meenete eest täname eraisikuid ja Stuudio Pärlisära OÜd, kes olid meie toetajateks.

Kõigi kohapeal loosisedeli täitnud loterii ostnute vahel loositi välja peaauhinnad, milleks oli Stuudio Pärlisära poolt välja pandud kolm 50ne eurost kinkekaarti meigi- või näohoolduskoolitusele (https://www.facebook.com/stuudio.parlisara/,  http://www.parlisara.ee  ja põgenemistoa 60ne minutiline seiklusmäng kuni 4le inimesele.

    

 

 

Südamlik tänu  kõikidele väikestele ja suurtele vabatahtlikele heategijatele, kes te andsite oma panuse heategevusliku Naeratuse Eest kohviku pidamisse! Te olite väga tegusad ja toredad. Tänu teile sujus kõik suurepäraselt.

Hinnanguliselt käis meie heategevuslikust kohvikust läbi mitusada inimest. Suur tänu kõikidele külastajatele.

Kohviku ja loterii müügitulu kokku on 932 eurot, millele lisandub 189 eurot, mis poetati annetuspakku.

Rõõmuga saame öelda, et selle raha eest saame toetada vähekindlustatud inimeste hambaravi.

Aitäh veelkord ja naeratusterohkeid hetki kõigile!