Mäletate?

2017a. suvel alustas Heategevusfond Naeratuse Eest Sihtasutus rahaliste annetuste kogumist kahe keskealise mehe hammaste raviks ja proteeside valmistamiseks.

Üks meestest oli viiekümnendates aastates,  kellel on vähenenud töövõime ja sissetulek veidi üle 250 euro kuus.


Uued hambad saanud mehe suu enne ja pärast hambaravi

Ise kirjeldas ta olukorda: „põen keelevähki ja seetõttu pean sageli linnas arsti juures käima. Sõidu peale kulub palju raha ja ülejäänud kulub maksudele ja toidule. Haiguse tõttu ei saa ma tavalist toitu süüa. Raviarst on peale operatsiooni soovitanud hambad suhu panna, et kõnest oleks selgem aru saada. Iga kontrolli käigus tuletab ta mulle meelde, et see on väga tähtis, et hambad oleksid suus. Hetkel ei ole mul ühtegi hammast ja keelt on opereeritud s.t. minu kõnest on väga raske aru saada. Seni ei ole jätkunud mul rahalisi vahendeid, et hambad suhu saada“.

Nüüd saame edastada rõõmsa sõnumi. Eelmisel nädalal tasusime vajamineva summa tema hambaproteeside arve, lisaks sai ta hambaproteeside hüvitist ka Eesti Haigekassast.

Kogu protsess võttis kaua aega seetõttu, et mees elab maapiirkonnas, kus antud teenust pakkusid vaid kaks arsti ja ta oli järjekorras detsembrikuuni. Varasemat vastuvõtuaega ei olnud võimalik lihtsalt saada.

Soovime talle kiiret harjumist uute hammaste ja ilusa naeratusega!

Kui tahad olla see, tänu kellele veel mõni eestimaalane naeratada saab, siis tee annetus!

Heategevusfond Naeratuse Eest Sihtasutus, EE217700771002430703, selgituseks „Annetus“. Kui soovid tagasi saada tulumaksu, siis lisa selgitusse ka enda isikukood.