Üks hambaravi protsess hakkab lõpule jõudma

Oleme varasemalt kirjutanud heategevusfondi Naeratuse Eest headest annetajatest, kuid abisaajad on siiani veidi tahaplaanile jäänud.
Sellel on olnud oma põhjus, kuna rahasummad, millega abivajajaid toetada saame ei ole väga suured, ei ole olnud võimalik kohe ja korraga taotlejate kõiki hambaid parandada ning proteese valmistada.

Nüüdseks aga hakkavad esimesed lood lõpulejõudnud hambaravidest meieni jõudma. Üheks nendest on Eveli lugu.

Eveli tegi meie fondile taotluse juunikuus.

Peale oma mehe surma on ta pidanud lapsi üksi kasvatama ja koolitama. Kuna naine elab väikeses kohas, siis on olnud ta ka pikalt töötu, sest töökohti on nappinud. Elukoha tõttu peab üks lastest kaugemal koolis käima ja ka sellega seoses kaasnevad lisakulud. Eveli praegune palk on 398 eurot kuus. Tema unistuseks on, et ta ei peaks ennast enam häbenema ja suhtlemine inimestega muutuks lihtsamaks. Puuduolevate hammaste tõttu on tal raskusi ka söömisega. Naeratada pole ta saanud juba ammu ja tema sooviks oleks leida endale ühel päeval ka uus armastus.

Eveli on olnud väga tubli, suutnud kokku hoida ja kõrvale panna raha hambaraviks. Oma vahenditega suutis ta lasta hambaarstil välja tõmmata osad hambad ja korda teha need, mida veel andis parandada. Raha aga ei jagunud proteeside tegemiseks. Rõõmsalt võime öelda, et Eveli teekond naeratuse taastamiseks hakkab lõpule jõudma. Heategevusfond Naeratuse Eest Sihtasutus tasus hiljuti viimase arve ja see oli 699 eurot proteeside tegemiseks.

Eveli saab just tänu teile, headele annetajatele taas naeratada. Aitäh!

Ja loodame, et õige pea leiab ka armastus tee temani. 😊

Ootame kõikide heade inimeste annetusi, et toetada ka teisi abivajajaid.