Kogume annetusi kahe naise hambaravi ja hambaproteeside jaoks

Heategevusfond Naeratuse Eest Sihtasutus kogub rahalisi annetusi kahe naise hammaste raviks ja proteeside valmistamiseks.

Üks naistest on 42 aastane. Ta on pidanud peale oma mehe surma lapsi üksi kasvatama ja koolitama. Kuna naine elab väikeses kohas, on ta olnud pikalt töötu, sest väikeses kohas on töökohti nappinud. Elukoha tõttu peab üks lastest kaugemal koolis käima ja ka sellega seoses kaasnevad perele lisakulud. Seetõttu pole ta ka hambaarsti juurde saanud minna.
Tema praegune palk on 398 eurot kuus.

Naisterahvas on ise öelnud: „Oleks mul hambad korras, ei peaks ma ennast enam häbenema ja suhtlemine inimestega muutuks lihtsamaks. Ka söömisega on hetkel raskusi. Naeratada pole ma saanud juba ammu ja loodan korralike hammastega leiaksin endale ehk ühel päeval ka uue armastuse.“
Ta on võimeline oma hambaravikulusid osaliselt ise katma, kuid ravi lõpuni viimiseks oleks tal väga vaja ka annetajate toetust.

Teine naine on 33 aastane.  Ka tema elab väikeses maakohas, perekonna igakuine sissetulek on umbes 780 eurot kuus, mis kulub 5 inimese peale. Naine teeb hooajalisi töid, kuna ka tema elukohas pole vabade töökohtade arv suur.
Inimene ise on öelnud: „ terved hambad muudavad välimust, tõstes seeläbi enesekindlust ja ka üldine tervis oleks parem.

Nende kahe naise hambaravikulude maksumuse kogusumma on 2620 eurot.
Tore, et need kaks naist võtsid julguse ja jõu kokku, et toetust küsida! See on samm lähemale tervetele hammastele!

Soovime nii neile kui kõikidele teistele rohkem positiivsust!

Tee üks heategu ja aita neil taas naeratada:

Heategevusfond Naeratuse Eest Sihtasutus
EE217700771002430703
Selgitusse kirjuta: annetus naistele