Kogume annetusi kahe mehe hambaproteeside jaoks!

Heategevusfond Naeratuse Eest Sihtasutus kogub rahalisi annetusi kahe keskealise mehe hammaste raviks ja proteeside valmistamiseks. Mõlema mehe jaoks on proteesid eluliselt vajalikud. Nad ei saa hammaste puudumise tõttu normaalselt süüa ja ka teiste inimestega suhtlemine on raskendatud, kuna nende kõnest ei ole võimalik aru saada.

Ühel meestest, kes on 50-aastane, on füüsiline puue ja tema igakuine sissetulek on 219 eurot. Varasema ravi käigus on ta lasknud eemaldada haigeid hambaid, mis nüüd vajaksid proteesidega asendamist. Samas on tal veel tugevalt põletikulisi hambaid, mis vajavad kohest ravi.
Inimene on ise öelnud: „Ma ei saa hästi süüa puuduvate ja valutavate hammaste pärast. Terved hambad võimaldaks mul korralikult süüa. Praegu tunnen alaväärsuskompleksi, kui suu lahti teen. Ma soovin, et ma julgeks ja tahaks taas inimestele naeratada.“
Tema suurimaks sooviks on taastada suu ja hammaste tervis, et saaks süüa ja edaspidi oma hammaste eest õigesti hoolitseda.
Ta on võimeline oma hambaravikulusid osaliselt ise katma, kuid ravi lõpuni viimiseks oleks tal väga vaja ka annetajate toetust.

Teine mees on samuti viiekümnendates aastates, tal on vähenenud töövõime ja sissetulek veidi üle 250 euro kuus. 
Inimene ise on öelnud: „Põen keelevähki ja seetõttu pean sageli linnas arsti juures käima. Sõidu peale kulub palju raha ja ülejäänud kulub maksudele ja toidule. Haiguse tõttu ei saa ma tavalist toitu süüa. Raviarst on peale operatsiooni soovitanud hambad suhu panna, et kõnest oleks selgem aru saada. Iga kontrolli käigus tuletab ta mulle meelde, et see on väga tähtis, et hambad oleksid suus. Hetkel ei ole mul ühtegi hammast ja keelt on opereeritud s.t. minu kõnest on väga raske aru saada. Seni ei ole jätkunud mul rahalisi vahendeid, et hambad suhu saada.”
Ka tema on võimeline osaliselt oma hambaravikulusid ise katma.
Ootame ka sellele meesterahvale täisproteeside valmistamiseks heatahtlike annetajate abi.

Nende kahe mehe hambaravikulude maksumuse kogusumma on 3393 eurot.

Tee üks heategu ja aita neil taas naeratada:
Heategevusfond Naeratuse Eest Sihtasutus
EE217700771002430703
Selgitusse kirjuta: annetus

Palun jaga seda postitust oma sõpradega, et ka neil oleks võimalus üks heategu teha.

Heategevusfond Naeratuse Eest Sihtasutus